در سوابق بیمه توسط
با سلام

آیا امکان پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی در دو کارگاه مختلف واقع در دو استان (مثلاً یکی در تهران و یکی در اصفهان) وجود دارد؟ ضمناً آیا می شود جمع روزهای پرداخت در دو محل، بیشتر از جمع روزهای یک ماه باشد؟ مثلاً در کارگاه تهران 20 روز کارکرد، منظور شود و در کارگاه اصفهان، 15 روز؟

با تشکر فراوان از وقتی که می گذارید
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام شما می توانید تا میزان حداکثر حقوق در چند کارگاه بیمه پردازی داشته باشید

ماده ۳۴ قانون تامین اجتماعی

در صورتی که بیمه شده برای دو یاچند کارفرما کار کند هر یک از کارفرمایان مکلفند به نسبت مزد یا حقوقی که می‌پردازند حق بیمه سهم بیمه شده را از مزد یا حقوقاو کسر و به انضمام سهم خود به سازمان پرداخت نمایند.

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی