در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بسته شده توسط
من 27 سال دارم  و در شرف تشکیل خانواده هستم؛بدلیل نداشتن درآمد منظم و پیشبینی نشده میخواستم شرکتی به من معرفی کنید که توجه به این مساله بتواند بهترین بیمه زندگی را ازش تهیه کنم

بغیر از این،من از پوشش ها،فقط پوشش فوت بر اثر حادثه را میخواهم؛ بیمه ای میخوام که از 1) سود خوبی بدهد 2)شرایط بهره مندی بهتری داشته باشد؛یعنی شرایط وام بهینه تر و برداشت از اندوخته راحت تر

خودم بین پارسیان،پاسارگاد،ما،سامان و ایران مردد هستم؛با نمایندگانشون صحبت کردم اما هنوز نتونستم انتخاب کنم

لطفا بگویید چه روش پرداختی را انتخاب کنم؟کدام شرکت و چرا؟
سوال تکراری است .برای کسب اطلاعات بیشتر مراجع کنید به : بهترین بیمه گر عمر چه شرکتی هست؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)
سلام.

سوال شما تکراری است. می تونید به قسمت سوال مربوطه بروید، درصورتی که پاسخ رو نیافتید در همون سوال مطرح کنید. این سوال بسته شد. با تشکر. لینک سوال اصلی:

https://www.bidbarg.com/bimeh/11/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%DA%AF%D8%B1-%D8%B9%D9%85%D8%B1-%DA%86%D9%87-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D8%9F