در پرداخت حق بیمه توسط
سلام به شرکت کاشی که ما کار میکنیم سختی کار خورده ولی کار فرما فعلا بر سر پول واریزی به بیمه همکاری نمیکنه و از پرسنل رسمی که بالای بیست سال سابقه دارن میخواد نصف پول را بگیره و لی برای قراردادیها کلا میخواد با لابی کردن سختی کار را برداره و الان مبلغ ۲۶ م بایدبرای هر کارگر رسمی به حساب بریزه که نصف اون را میخواد بگیره چرا بیمه کارفرما را وادار به واریز پول نمیکنه و دوما چطور ما قراردادیها میتونیم حقمون را بگیریم و سر بیست سال باز نشست بشیم اخه از فساد اداری و پارتی بازی استفاده میکنه و میخواد اسم شرکت را از لیست شرکتهای دارای سختی کار برداره و اشنا و پارتی فراوان داره .. ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه با ایمیل ج بدین خیلی خوبهmiladbahar84@yahoo.com
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام از روز اول تا الان که هنوز برداشته نشده وشما شامل سختی میشوید در ثانی در زمان بازنشستگی اگه حق سختی کارو واریز نکنه باشکایت به اداره کار ودیوان عدالت اداری میتوانید حقتان را بگیرید