در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام آیا پیامک و ایمیل یا درج ابلاغیه ها در پروفایل کارفرما، از سوی تامین اجتماعی، می تواند قانونی تلقی شود؟
جلوی پرداخت حق بیمه گرفته شده است. هنگام مراجعه فرموده اند بدهکارید. اظهار شده ابلاغیه ای نداشته ایم. فرموده اند به شما پیامک شده و ایمیل شده.
و کار را به اجراییات هم کشانده اند. بدهی هم که شامل حال کارفرما شده ظاهرا در اصل قانونی نبوده.
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

 با توجه به اینکه کلیه ابلاغ های سازمان تامین اجتماعی از طریق پیامک یا ارسال ایمیل میباشد و بسیاری از کارفرماها به ایمیل و ... دسترسی ندارند متوخه اینگونه ابلاغ ها نمیشوند و دچار سرگردانی و گاها ضرر مالی میگردند.

فرم اعتراض هیات بدوی را دریافت و به صورت بدهی خود اعتراض نمایید.