در پرداخت حق بیمه توسط
سلام .بنده سال ۸۱خدمت مقدس سربازی رابه پایان رسانده ام وسال ۹۳خود رابیمه تامین اجتماعی کرده ام و۲سال پنج ماه از بیمه ام گذشته آیا از معافیت ۲سال بیمه سربازی برخوردار میشم وگرنه باید ۲سال بیمه سربازی را پرداخت کنم

سلام علیکم .بنده سال ۸۱خدمت سربازی رابه اتمام وسال ۹۳خودرابیمه تامین اجتماعی کرده ام آیا از پرداخت ۲سال بیمه سربازی معاف میشم وباید پرداخت کنم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام کسانی که قبل از تاریخ ۳۰/۱/۱۳۸۳ (طبق قانون اصلاح تبصره ماده ۱۴ قانون کار و الحاق یک تبصره به آن) خدمت سربازی را گذرانده اند که از این افراد حق بیمه ای دریافت نمی شود. به شرط آن که قبل از رفتن به سربازی اشتغال داشته و حق بیمه به سازمان پرداخت کرده اند و پس از سربازی نیز مشمول بیمه تامین اجتماعی باشند. در غیر این صورت باید برای خرید سابقه سربازی باید مبلغی را به سازمان تامین اجتماعی واریز نمایند

اطلاعات تکمیلی در :

مقررات خرید بیمه سربازی