در سوابق بیمه توسط
باسلام اینجانب ازسال1370لغایت1380درشرکت خودروسازی پارس خودرو ایران مشغول بفعالیت بوده ام،ودارای 10سال سابقه پرداخت بیمه داشته که به آن طول خدمت سربازی وهمینطورطول مدت شرکت داوطلبانه درجبهه های حق علیه باطل نیزاضافه میگرددو تمامی سوابق اینجانب درسازمان تامین اجتماعی منطقه خفپه تهران موجود میباشد،با توجه به مصوبه دولت مبنی برداشتن سابقه جبهه وداشتن حداقل10سال پرداخت حق بیمه،بیمه شده میتواندبازنشسته شود میخواستم بپرسم که بابت خرید طول مدت سربازی وایام جبهه که6ماه میباشد چه مبلغی باید پرداخت کنم وچه مراحلی رابایدانجام دهم وآیاپس ازبازنشستگی به مرور زمان حقوقهایکسان سازی میگرددتاهمسان سایربازنشستگان گردیم باتشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام با در دست داشتن مدارک به واحد سوابق شعبه مربوطه مراجعه فرمایید تا براساس اسناد موجود در پرونده جواب نهایی اعلام شود