در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

 رابطه کارگران فصلی با کارفرما در غیر فصل کار چگونه است ؟ آیا برای این مدت استحقاق دریافت مزد دارند ؟ سابقه کار این کارگران چگونه محاسبه می شود ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

در غیر فصل کار رابطه کارگری و کارفرمایی بین کارگر فصلی و کارفرما بحالت تعلیق در آمده و با توجه به قرارداد کار اولیه و قبول شرایط کار از سوی کارگر، برای غیرفصل کار، مزدی پرداخت نخواهد شد ضمناً در موقع محاسبه سنوات خدمت نیز تنها مجموع فصول کار بعنوان سابقه کار مفید ملاک عمل قرار خواهد گرفت.