در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در صورت سلب عضویت اعضای شورای اسلامی کار مبنی بر تخلف از وظایف قانونی، مرجع رسیدگی به موضوع چه مراجعی هستند ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

ماده 7 قانون شورای اسلامی کار در ارتباط با "سلب عضویت" اعضای شوراها در زمینه تخلف آنها از وظایف قانونی و یا فقدان شرایط مذکور در ماده 2 این قانون بوده و برا ساس ماده مزبور مرجع نخستین رسیدگی هیأت موضوع ماده 22 و مرجع رسیدگی به اعتراض فردی که از وی سلب عضویت شده باشد دادگاه صالح (دادگاه های عام دادگستری) تعیین گردیده‌اند.