در بیمه بیکاری توسط
سلام

آیا سازمان بیمه تأمین اجتماعی حق دارد نسبت به برقراری مقرری بیمه بیکاری به افراد معرفی شده از سوی اداره کار امتناع نماید ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

از آنجا که مستند به ماده 3 آیین نامه اجرایی قانون بیمه بیکاری تعیین تاریخ وقوع بیکاری صراحتاً با واحد کار و امور اجتماعی بوده و بیمه شده حسب دلالت ماده 4 قانون بیمه بیکاری با معرفی واحد کار و امور اجتماعی مزبور است که از مزایای این قانون منتفع خواهد شد، عدم برقراری مستمری بیکاری از سوی سازمان بیمه تأمین اجتماعی برای بیکاران معرفی شده فاقد مستند قانونی خواهد بود.