در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
نمایش از نو توسط
میخواستم ببینم سود های مربوط به اندوخته بیمه عمر،به صورت روزشمار محاسبه میشوند یا خیر؟

آیا همه شرکت ها روزشمار حساب میکنند یا مربوط به چند شرکت خاص هست؟

چون یکی از شرکت ها این ویژگی رو منحصر بخ خود میداند و روی اون تاکید میکند و اظهار میکند اینکار باعث میشود 10 تا 15 درصد مقدار سرمایه افزایش یابد
5 پاسخ
توسط
ویرایش شده

سود پرداختی به بیمه های عمر و سرمایه گذاری و نحوه محاسبه و اعمال آن در شرکت بیمه پارسیان به صورت " روز شمار و سود در سود" می­باشد.

در اين حالت در هر زمان از سال بيمه‌اي كه بيمه‌گذار درخواست استفاده از صندوق اندوخته را داشته باشد از قبيل دريافت وام يا برداشت، سود اندوخته سرمايه‌گذاري و پرداختهاي در خلال آن سال به صورت روز شمار محاسبه شده و قابل استفاده مي‌باشد. لازم به ذكر است كه عدم پرداخت سود روز شمار به موجودي اندوخته باعث مي‌شود كه استفاده‌كنندگان به طور متوسط از 10%-5% منافع اندوخته محروم گردند كه اين امر در بيمه‌نامه عمروسرمايه‌گذاري پارسيان پوشش داده شده است.

درضمن چنانچه بیمه گذار اقساط بیمه عمر خود را زودتر از تاریخ سر رسید پرداخت نماید. 15 درصد سود سالیانه به مبلغ قسط به ازای ایام واریزی تعلق می گیرد

توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،بله سود بیمه های زندگی روزشمار،سالانه و مرکب میباشد که این در مورد تمام بیمه های زندگی و سرمایه گذاری صدق میکند.و باعث رشدبسیار خوب در اندوخته فرد میشود.برای اطلاعات بیش میتونید تماس بگیرید.