در پرداخت حق بیمه توسط
من مهرزاد فتحنایی هستم ازچه طریق متوجه شوم حق بیمه اینترنتی من واریز شده
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام می توانید سابقه خودتان را در سایت مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی مشاهده کنید در صورتی که واریزی انجام شده باشد سابقه پرداختی قابل مشاهده می باشد

برای مشاهده سوابق بیمه می تونید از لینک زیر استفاده نمایید

سوابق بیمه تامین اجتماعی

و برای آموزش چگونگی مشاهده سابقه بیمه توسط سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی می تونید از راهنمای زیر استفاده نمایید.

راهنمای مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی