در دیه و بیمه خودرو توسط
من کامیون جمعا 6تن دارم.برای بیمه ثالث اقدام کردم .بیمه گزار گفتن که چون خودرو جمعا 6تن است و ظرفیت بارخور ان3تن بیشتر نمیباشد جز 3تن بیمه نامه را صادر کرد.ایا بیمه نامه من موردی ندارد.در ضمن فرمود که از تهران دستور داده اند که ظرفیت بار مد نظر است.ممنون
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

در بیمه آسیا طبق بخشنامه در کارت وسیله نقلیه خودورهایی که واژه جمعا قید شده 60%عدد بعنوان تناژدر نظر گرفته میشود.

وبیمه نامه شما درست میباشد ومشکلی ندارد چون با بار 6تن میباشد