در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
برای ثبت نام بیمه فرزند خودم از کجا باید شروع کنم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام باید به شعبه ای که پرونده بیمه تان در آن است مراجعه نمایید و تکمیل فرم درخواست صدور دفترچه درمان، ارائه شناسنامه و کارت ملی و تصویر آنها (درمورد افراد ١٥ سال تمام به بالا شناسنامه باید عکس‌دار باشد)، یک قطعه عکس از بیمه‌شده و هریک از افراد تحت‌تکفل جهت الصاق به دفترچه درمان (برای فرزندان از ٢ سال به بالا)، گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان ذکور بعد از ٢٢سالگی به بعد از مؤسسات رسمی آموزشی معتبر، از مدارک لازم برای صدور دفترچه درمانی بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر است.

 از دیگر مدارک ضروری برای دریافت اولین دفترچه درمانی تأمین‌اجتماعی می‌توان به  ارائه نظریه کمیسیون پزشکی درمورد فرزندانی که در اثر بیماری یا نقص عضو قادر به کار نباشد،  اخذ تعهد کتبی از بیمه‌شده مبنی بر نداشتن شوهر و اشتغال درمورد فرزندان اناث، اشاره کرد.