در بیمه روستایی و عشایر توسط
تحت پوشش بیمه روستایی هستم و برای عملی که باید انجام دهم باید,به تهران.مراجعه کنم اما نمیدانم در تهران کدام بیمارستانها بیمه روستایی را میپذیرند؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صندوق بیمه روستایی و عشایری به هیچ عنوان کارهای درمانی را انجام نمی دهد چرا که فعالیت های درمانی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستائیان به سازمان بیمه سلامت واگذار شده است.

اکثر مراکز درمانی با بیمه سلامت طرف قرارداد می باشند جهت کسب اطلاعات می توانید با واحد مالی یا پذیرش بیمارستان تماس حاصل فرمایید

اطلاعات تکمیلی در:

نحوه ثبت نام بیمه روستائیان و شرایط بازنشستگی بیمه روستایی

بیمارستان های طرف قرارداد با بیمه سلامت در تهران کدامند