در دیه و بیمه خودرو توسط
من معلمم و از سرویس مدرسه استفاده میکنم.ایا ااز نظر بیمه ی سرویس ها  شکالی دارد بچه 6 ساله ام در صندلی عقب ماشین روی پای من باشد؟یعنی بچه ام نفر پنجم سرنشین میشود ولی کوچک است و روی پای منه.
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
سلام. روز بخیر. حداکثر سرنشینان خودرو، صرفا بر اساس ظرفیت مجاز درج شده در کارت خودرو محاسبه میگردد. استثنا ن در مورد جنین به تعداد سرنشینان خودرو اضافه می گردد.