در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

تعیین تشکل حایز اکثریت از بین تشکل های کارگری استان با چه مرجعی است ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

در اجرای ماده یک آیین نامه مربوط به انتخاب اعضاء هیأت های حل اختلاف موضوع ماده 164 قانون کار، لزوماً اداره کل سازمان های کارگری و کارفرمایی می‌بایست تشکل حایز اکثریت را از بین تشکل های کارگری استان (کانون هماهنگی شورا های اسلامی کار، کانون انجمن های صنفی کارگران و مجمع نمایندگان کارگران واحد های منطقه) تعیین و سپس اداره کل کار و امور اجتماعی مراتب را کتباً جهت انتخاب و معرفی نمایندگان کارگران در هیأت حل اختلاف حوزه مربوط به تشکل مذکور ابلاغ نماید.