در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام

من درحال احداث یک  پروژه ساختمانی به صورت مشارکت با مالک، هستم. ساختمان دارای پروانه سال ۹۴ است و حق بیمه تامین اجتماعی را واریز کرده ام. پروژه همچنین دارای بیمه مسولیت میباشد. پروژه را هم با استفاده از پیمانکاران متعدد و ضمن عقد قرارداد در حال ساخت هستیم.  کارگران چگونه از آن حق بیمه پرداختی موقع اخذ پروانه منتفع میشوند؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

در صورت بروز حادثه برای کارگران با لحاظ رعایت ایمنی توسط کارفرما؛ تامین اجتماعی تمام تعهدات در قبال کارگر را نظیر درمان، نقص عضو، از کارافتادگی و فوت انجام خواهد داد.