در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
سلام
من بیمه تامین اجتماعی 18 درصد هستم و بیمه عمر بیمه ایران که ماهی 35 تومن میدم می خواستم تامین اجتماعی رو از 18 به 12 تغییر بدم شما صلاح می دونید این کار رو بکنم؟ به نفعم هست؟
1 پاسخ
توسط (15,720 امتیاز)
با سلام اگر بیمه اختیاری هستید نیاز به دفترچه درمان ندارید فقط برای بازنشستگی نیاز دارید میتونید اینکارو رو انجام دهید مشکلی ایجاد نمیشود..ایمانی