در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام

پدرم گلخانه ای راه اندازی نموده اند من (دخترشان) میتوانم به عنوان کارگر گلخانه ایشان بیمه تامین اجتماعی شوم؟ صاحب گلخانه (پدرم) به عنوان کارفرما میتواند بیمه من را رد کند؟
2 پاسخ
توسط
سلام بله ميتواند پدر شما كارفرما و شما نيروي كار ايشان ميشويد.
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بله می تونند شما را بعنوان کارگر گلخانه و پدرتان کارفرما باشند.

جهت مشاوره رایگان با بنده تماس بگیرید تا بهترین پیشنهاد را به شما بدهم.

موفق و پیروز باشید.