در لیست بیمه توسط
سلام

در لیست ماهیانه که رد میشود اگر اعضای هیئت مدیره هم باشند آیا میتوان مزایای انگیزشی را برای آنها در لیست در نظر نگرفت؟ و اینکه اعضای هیئت مدیره را میتوان با زدن کد اشتغال در لیست بیمه مشخص کرد یا حتما باید به شعبه مراجعه کرد و آن افراد را به عنوان هیئت مدیره مشخص کرد؟ و اگر برای اعضای هیئت مدیره حداقل دستمزد را در نظر بگیریم آیا این کار مشکلی ایجاد میکند؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

نام اعضا هیئت مدیره صرفا با عقد قرارداد کارفرمایان و فقط با عنوان شغلی "کارفرما" در لیست بیمه ثبت می شود و ثبت مزایای انگیزشی برای کارفرما لازم نیست.حقوق مشمول بیمه در شرکت ها بر اساس قرارداد و حکم استخدامی فرد در شرکت می باشد.