در سایر توسط
با سلام

موسس و مدیر موسسه آموزشی زبانهای خارجی هستم 36 ساله متاسفانه در ده سال گذشتهدر موسسه سرمایه گذار بودم و مدرت داخلی را نیز انجام میدادم و موسس بنده را بیمه نکرد پس از آن جواز گرفتم و اکنون سوالم این است که چه بمه ای برای بنده به عنوان مدیرعامل و رییس هیات مدیره موسسه و نیز دیگر اعضای هیات مدیره مناسب است که بازنشستگی هم داشته باشد و ضمنا حق بیمه آن برای هر نفر چقدر است و چند سال سابقه نیاز دارد
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
اینکه تا الان هیچ بیمه ای نداشتید اصلا خوب نیست ولی خیلی خوبه که در فکر تهیه بیمه برای خود افراد مهم زندگی هستید،بهترین بیمه برای بازنشستگی که پیشنهاد میدهم بیمه عمر و سرمایه گذاری هست در کنار پوشش های ارزنده،سرمایه گذاری و بازنشستگی خوبی میتوانید داشته باشید،بیمه عمر انعطاف‌پذیر هست با هر سن و شرایط مالی،حق بیمه خودتون رو میتونید نسبت به درآمدی که دارید تعیین کنید.با یک مشاوره خوب بهترین بیمه را داشته باشید.