در لیست بیمه توسط
سلام

ما سه برج هست که ليست بيمه رد نکرديم يعني از برج دوازده يک ودو با توجه به اينکه ليست ما معوق شده و تعدادي از کارگران بعد از ساله جديد ترک کار کردن ميتونم هنگامي که ليست برج يک و دو رو دستي رد کنم اون کارگراني که در کارگاه حضور ندارن رو ترکه کار بزنم يا بايد کامل رد کنم و از برج سه به بعد ترکه کار بزنم؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

امکان درج تاريخ ترک کار در ليست معوق نمي باشد. بهتر است در صورت اعلام بدهي بابت کارکنان مذکور به بدهي اعتراض و از طريق هيئت هاي بدوي و تجديد نظر با ارائه تسویه حسابهای کارکنان ترک کار کرده پيگير شويد. در صورت درج ترک کار در ليست خرداد؛ بايد حق بيمه کامل ماههاي قبل را بابت افراد صدرالاشاره پرداخت نمائيد.