در دیه و بیمه خودرو توسط
الان همه شرکت ها بیمه ماشین میدن ولی کدومشون بهتره که بخریم که هم قیمتش خوب باشه و هم موقع خسارت اذیت نکنه؟؟؟
4 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
سلام بر شما دوست گرامی ،

بیمه خودرو به دو شاخه ثالث و بدنه تقسیم می شود ، در نرخ ثالث چون مبلغ از طرف بیمه مرکزی به شرکت ها ابلاغ میشه هر شرکت نهایتا طبق قانون می تواند 2.5 % از آن مبلغ تخفیف بدهد پس از لحاظ قانونی نرخ ها نباید با یکدیگر فرق چندانی داشته باشند .

نکته : متاسفنه تعدادی از شرکت ها به عناوین مختلف تخفیف های مناسبتی و امثالهم روی ثالث خود قرار می دهند که این خلاف قانون بیمه شخص ثالث می باشد.

در باره بیمه بدنه خودرو ، بسته به نرخ ماشین و پوشش های دریافتی محاسبه می شود .

در انتخاب خود فارغ از شرکت بیمه ایی به این نکات توجه فرمائید:

1- توانگری مالی شرکت بیمه

2- کم بودن تعداد شکایات از شرکت بیمه به بیمه مرکزی

3- خدماتی همچون واحد سیار خسارت در محدوده زندگی شما

4- پرداخت سریع خسارت

موفق و پیروز باشید - مشاور بیمه ایی - مهندس محمد حسین یمکان گز