در بازنشستگی و مستمری توسط
زنی خانه دار 32ساله بدون سابقه بیمه متاهل دارای یک فرزند با پرداخت ماهی 65000تومن در ماه.چند سال بیمه پرداخت شود تا بازنشسته شود و حقوق ماهیانه دریافت کند به صورت مادام العمر و در کدام بیمه بیشترین حقوق ماهیانه پرداخت میشود همراه با مزایای آن؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

سرکار خانم، با شرایط فعلی شما، شرکت های بیمه سامان، پارسیان و پاسارگاد از بیمه های برتر ایران و سایر شرکت ها به تناسب توان و عملکرد سال های قبلی در رده های بعدی میتوانند به شما خدمات ارایه نمایند. اما پیشنهاد میکنم حداقل پرداختی تان در ماه را به صد هزار تومان برسانید تا بتوانید بازنشستگی راحتتری داشته باشید. شاید امروز کمی سخت بگذرد، اما فراموش نکنید امروز شما جوان هستید و فرزندانتان کوچک هستند، قطعا شرایط در اینده پیچیده تر خواهد شد. بنابراین پس اندازی برای فردای خودتون داشته باشید بهتره.

در ضمن توصیه میکنم حتما همسرتان هم بیمه ای به تناسب سن و شغلشون تهیه کنند تا امنیت خاطر شما و فرزاندانتان را در آینده فراهم آورند.

میتوانید برای مشاوره و تهیه بیمه نامه نیز با من تماس بگیرید. موفق و پیروز باشید