در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام نوروز 95 با خودرو شخصی چپ کردم پدرم و همسرم و نوزاد شش ماهه ام فوت شدن مقصرم آ یادیه به من تعلق می گیره
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

بلی تعلق میگیرد.

شما در صورت داشتن بیمه نامه معتبر که همرا با پوشش سرنشین و حوادث راننده است میتوانید دیه را دریافت نمایید.

خسارت مالی: جانی و مالی) خواه اشخاص حقیقی یا اشخاص

عبارت است از خسارتهای وارده به کلیه اموال منقول و غیر منقول متعلق(تحت مالکیت)شخص ثالث.
هر زیاندیده ای که آسیب ببیند چه جانی و چه مالی شخص ثالث است به استثناء راننده مسئول حادثه که شخص ثالث محسوب نمی شود.
به تعداد انواع اموال موجود ما باید کارشناس تربیت کنیم زیرا حوزه خسارتهای مالی بسیار گسترده است.

خسارت جانی:

منحصراً مربوط به آسیب جانی و صدمات وارده به جسم آدمی است نه موجودات دیگر بلکه فقط انسان.
خسارت جانی شامل: دیه جرح + دیه فوت + دیه نقص عضو + هزینه درمان می باشد.

خسارت سرنشین:

بیمه نامه سرنشین مخصوص راننده است.(تبصره ۶ ماده ۱ قانون بیمه اجباری شخص ثالث).