در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام یک ماه پیش برادرم با ماشین چپ کرد و خانمش فوت کرد که خود برادرم مقصر بود خواستم ببینم دیه خانمش به چه کسی تعلق میگیره
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
اگر زن دائم بميرد و اولاد نداشته باشد نصف همه مال را شوهر او مى‏برد و اگر اولاد داشته باشد يك چهارم مال او را شوهر مى‏برد. و اگر مرد بميرد و اولاد نداشته باشد زن دائم او يك چهارم مال او را مى‏برد و اگر اولاد داشته باشد يك هشتم مال را مى‏برد. و زن از مطلق ما يملك زوج ارث مى‏برد. ولى از خانه مسكونى قيمت آن را ارث مى‏برد و از عين خانه ارث نمى‏برد. اما اگر زن از ميّت بچّه دارد، سزاوار است از عين خانه به او ارث دهند
امادر ماده 13 مصوب گردیده در موادی که مسبب حادثه از وراث قانونی شخص ثالث متوفی باشد از خسارت بدنی ارث نمی برد و تمام خسارت بدنی به سایر وراث قانونی متوفی پرداخت می شود