در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
باسلام.بنده متاهل هستم واز چندسال قبل بدلیل اشتغال از سمت محل کارم بیمه شدم اما بدلیل آنکه بیمه خدمات درمانی از سمت پدرم بود دفترچه تامین اجتماعی ام را نگرفتم و بعد از ازدواجم دفترچه تامین اجتماعیم را گرفتم و در واقع بیمه همسرم نیستم.آیا میتوانم ضمن حفظ حق بیمه ام در محل کارم،بیمه درمانی از سمت پدرم بشوم؟(بدلیل گستردگی پوشش بیمه ای خدمات درمانی)
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت اشتغال بکار و تاهل بیمه درمانی از سوی اداره متبوع پدرتان قاعدتا برای شما حذف خواهد گردید مگر اینکه هنوز به این امر مطلع نگردده باشند

افراد محصل ودانشجو میتوانند تحت پوشش بیمه ای پدر و یا سرپرست خانواده قرارداشته باشند