در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام من در شرف طلاق هستم برای برقراری حقوق پدرم که فوت شدن رضایت سه برادر و خواهر ناتنی ام لازم است؟ در ضمن فقط من و پدر ومادرم دفترچه بیمه خدمات درمانی داشتیم اگر رضایت این افراد لازم باشد ونتوانم به هر دلیل رضایت را جلب کنم چه راهکاره دیگری هست ممنون از پاسخگویی
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
نیازی به اخذ رضایت برادر نمیباشد اما خواهر باید مشخص گرددمجرد بیکار میباشد یا متاهل