در بیمه بیکاری توسط
اگرکسی پیگیربیمه بیکاری باشد.درهمان زمان بیمه همگانی بگیرد.بیمه بیکاری تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

اگر در حال حاضر دفترچه بیمه پایه ندارین می تونین از بیمه سلامت دفترچه بگیرین.

ولی بمحض اینکه بیمه بیکاری شما بخواد برقرار بشه،باید اون دفترچه ها رو باطل کنین تا دفترچه تامین اجتماعی براتون صادر بشه.

بیمه بیکاری هیچ ارتباطی با بیمه سلامت نداره،چون بیمه سلامت فقط درمانیه ولی تامین اجتماعی،هم درمانیه و هم براتون سابقه محسوب میشه.

موفق و پیروز باشین.