در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام

خدمات درمانی بیمه سلامت بهتر است یا تامین اجتماعی ؟ با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام بیمه سلامت فقط یکی از خدمات بیمه تایمن اجتماعی رو عرضه می کند در حالی که بیمه تامین اجتماعی حدود 18 خدمت را به بیمه شده عرضه می نماید

بیمه سلامت فقط پوشش درمانی و خدمات درمانی می باشد

بیمه تامین اجتماعی شامل پوشش درمانی و خدمات درمانی - مستمری بازنشستگی - مستمری از افتادگی - مستمری بازماندگان - استراحت پزشکی  - مرخصی زایمان - حوادث ناشی از کار ....