در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
هشت سال سابقه کمیته انقلاب اسلامی اون زمان دارم که میخوام الان بیاد رو بیمه تامین اجتماعیم,ممنون اگه راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)

با سلام

سنوات خدمتی کارکنانی که در کمیته انقلاب اسلامی تا قبل از سال ۷۰ شاغل بوده اند و پس از این امر که این نهاد در نیروی انتظامی ادغام شد از کمیته انقلاب اسلامی منفک شدند ، در صورت تمایل با انتقال سوابق خود به سازمان تامین اجتماعی و پرداخت مابه التفاوت ، سنوات خدمت آنان جزو سوابق بیمه ای محسوب می شود.

سازمان تامین اجتماعی به موجب ماده ۲۰۴ قانون مقررات استخدامی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ، مصوب ۷/۱۱/۸۲ مجلس شورای اسلامی ، سنوات خدمتی افرادی که در کمیته انقلاب اسلامی از بدو تاسیس این نهاد در بهمن سال ۱۳۵۷ مشغول خدمت بودند و پس از سال ۷۰ که این نهاد به همراه نیروی شهربانی ، ژاندارمری و... در نیروی انتظامی ادغام شد از خدمت در این نهاد منفک شدند و در جای دیگر مشغول بکار شدند، جزء سوابق بیمه ای آنان محاسبه می شود. بر اساس این گزارش ، با توجه به نامه شماره ۱۵۰۷۴ مورخ ۲۴/۵/۸۵ معاون بازنشستگی سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح مبنی بر تامین اعتبار لازم توسط دولت جهت اجرایی نمودن ماده قانونی یاد شده ، انتقال کسور بازنشستگی اعضاء سابق کمیته انقلاب اسلامی (قبل از ادغام در نیروی انتظامی مورخ ۱۲/۱/۷۰) از خدمت منفک و درخواست انتقال کسور بازنشستگی آنان بعد از تاریخ تصویب قانون مذکور (۷/۱۱/۸۲) با رعایت ضوابط مقرر جزء سنوات بیمه ای آنان محسوب می شود.

با تشکر