در سختی کار و مشاغل سخت توسط
من به عنوان سیمبان اداره برق مشغول به کار هستم ،شغل من شامل قانون سخت کاری میشه اما در دفترچه بیمه من بعنوان بیمه کارکرد عادی ثبت شده  . به سازمان تامین اجتماعی شهر خودم مراجعه کردم بهم گفتن بعد از نزدیک شدن زمان بازنشستگی اون موقع شغل شما به عنوان مشاغل سخت    مبلغ پرداختی به سازمان واریز میشه .حالا اگه به هر دلیلی کارفرما بعد از بیست سال حضور نداشت کلیف من چیه ، یعنی نباید کارفرما الان نوع بیمه منو به همون مشاغل سخت کاری پرداخت کنه . چگونه متوانم از پرداخت نوع پرداخت بیمه مشاغل سخت اطلاع پیدا کنم . ممنون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
پرداخت 4% حق بیمه مشاغل سخت و زیان آوراز سوی کارفرما  پس از تائید و صدور حکم انجام میگردد ... ضمن اینکه میتوانید با ثبت درخواست مراتب را از طریق بازرسی اداره کار محل مربوطه پیگیری نمائید .