در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام خدمت مقدس سربازی را در جبهه بودم و 21ماه و دارای کارت ایثار هستم و قبل از دریافت کارت ایثار دو سال سابقه خدمت را خریده بودم و اینک رایگان است با مراجعه به بیمه برای استرداد پرداختیم و یک سال سختی زیان اور که در مناطق جنگی بودم بیمه شماره 2 گفتند وجه بر گر داده نميشود و یک سال سختی زیان اور در صورتی به من تعلق میگیرد که کارت بسیج داشته باشم و بنا به فرمايشات مقام معظم رهبری کسانی که خدمت سربازی را در جبهه بودند جزو رزمندگان محسوب کردند آیا کارت ایثار من از کارت بسیج کمتر است و در ضمن با تماس با بید برگ به من شماره تلفن همراه خا یگانه را دادند که شماره اشتباه بود و اگر بیمه جواب من را نداد به دیوان عدالت شکایت خواهم کرد و توهینی به من بالاتر نبود که جایی که رهبر فرزانه مان خدمت ما را داوطلبانه اعلام کردند به من جواب سر بالا دادند باشد ما هم خدایی داریم من که از حق خودم چیزی اضافه نخواستم باشد
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام و احترام

مدت حضور در جبهه‌های حق علیه باطل به هر میزان جزو سوابق سخت و زیان آور قرار می‌گیرد و مشمول ۵۰درصد سنوات ارفاقی میگردد