در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با16سال سابقه بیمه تاکنون ازمزایای حق عایله بندی استفاده نکردمه.می توان درخواست دریافت حق عایله بندی کنم.وچه مبلقی وایا ماهانه ویاسالانه وکلان شرایط ومزایا وچگونگی دریافت راتوضیح دهید.باتشکر.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.با داشتن حداقل 2سال پرداخت حق بیمه وشرط سنی زیر 18سال فرزندان ،شما میتوانید از مزایای بیمه بیکاری استفاده نمایید.