در پرداخت حق بیمه توسط
با عرض سلام و خسته نباشید
پدر من 60 سال تمام دارد و 19 ماه کسری خدمت تا حقوق 20 سال را دریافت نمایید آیا با توجه به 60 سال تمام می تواند با پرداخت یک جا حق بیمه برای باز نشستگی اقدام نمایید!
لطفا در صورت جواب مثبت به مفاد آیین نامه نیز اشاره فرمایید!
با تشکر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.