در پرداخت حق بیمه توسط
من در یک عکاسی و فیلم برداری مشغول به کارم صاحب کارم میخواد منو بیمه کنه ولی از تامین اجتماعی نرخ رو خواسته جواب سربالا دادن بهش ازتون خواهش میکنم نرخ رو فقط به من بگید ممنون از سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام درصورتی که شما کارفرما دارید ، طبق قانون کارفرما باید بیمه شما را رد کند که 7 درصد از حقوق دریافتی سهم شما و 23 درصد سهم کارفرما می باشد

و اگر می خواهید بیمه خویش فرما شوید می توانید به پاسخ این سوال مراجعه نمایید "حق بیمه انواع بیمه های تامین اجتماعی در سال 95 "

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟