در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام من تحت هیچ بیمه ای نیستم فقط چون خیلی بیمه تکمیلی نیاز دارم میخام فقط خودمو برای بیمه تکمیلی به صورت انفرادی عضو صندوق کمک رسان ایران کنم برای این بیمه باید به کجا کدوم اداره مراجعه کنم ساکن مشهد مقدس هستم
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام

کمک رسان یا همان sos  معمولا در زمانهای اعلام شده فقط اقدام به جذب مینماید

ولی به نظرم شما میتوانید از درمان تکمیلی انفرادی(خانواده) بیمه ملت استفاده نمایید که فقط باید به مراکز اسناد پزشکی بیمه ملت در هر شهر مراجعه نمایید

برای توضیحات بیشتر یا خرید اینترنتی بیمه نامه میتوانید با بنده تماس بگیرید