در سایر توسط
ایابه صورت ازاد هم میشه بیمه داشت
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

بله برای تهیه بیمه نامه بازنشستگی، میتوانید با پس انداز ده  الی پانزده درصد درآمد میانگین سالیانه، خودتون رو بیمه کنید و بعد از هجده الی بیست سال از مزایای بازنشستگی استفاده کنید.

خزید یک بیمه عمر کارشناسی شده از یکی از شرکت های معتبر رتبه یک بیمه ای کشور ، میتونه به انسجام و سلامت آینده خانواده شما کمک بسزایی داشته باشه.

برای مشاوره و  تهیه بیمه نامه میتوانید با من تماس بگیرید