در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

حدود دو سال است که برای سازمان دولتی نظامی بصورت کارگر شرکتی یا همون پیمانکار،کار میکنم و حدود یکسالی است که شرکت پیمانکار عوض شده و حقوق نگرفته و بیمه ام رد نشده است و میگویند میدهند... لازم به ذکر است که روز اول کاری در قسمت کارگزینی همان اداره دولتی فرم قرارداد یکساله پر کرده ام و نسخه ای به من تحویل ندادند و بعد از یکسال دیگر فرمی پر نکرده ام و مدرکی مبنی بر اینکه عضو کارگران آن شرکت هستم ندارم فقط یک کارت تردد در آن کارخانه دولتی را دارم. آیا میتوانم برای گرفتن حقوق و سابقه بیمه ام شکایت کنم یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.برای طرح شکایت در اداره کار ابتدا باید هویت کارفرمای شما مشخص باشد.وباتوجه به صحبتهای شما کارکرد شما محرز میباشد،ولی کارفرمای شما مشخص نیست.