در سایر توسط
سلام.

نظربه اینکه بنده ازمشترکین اداره گازشهرستان شوشتر میباشم ودرتیرماه۹۴براثرنشت گازشهری دچار۱۵درصدسوختگی شدم.لیکن باتوجه به اینکه تمام مشترکین تحت پوشش بیمه ای شرکت گازهستندجهت استفاده ازاین خدمات به شرکت گازمراجعه نمودم که باجواب قاطع ریاست شرکت که حدوداختیارپرداخت بیمه ای راصرفابه آسیب های ملکی معطوف کرده بودازپیگیری دریافت دیه منصرف شدم.حال باتوجه به اینکه حالامتوجه این واقعیت شدم که عمدا.ریاست محترم شرکت بنده ازپیگیری حقوق قانونی خود منحرف نموده .وقریب به گذشت یک سال از سانحه. باوجودکلیه مدارک بیمارستانی ثانحه.استدعادارم نسبت به راهنمایی اینحقیرتوضیحات لازم رامبذول فرمایید.باتشکر جسن پیدنی
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام با توجه به تعهدات شرکت گاز نسبت به مشترکین شما باید از شرکت گاز در دادگاه شکایت کرده و در صورت تایید توسط دادگاه نسبت به مقصر بودن شرکت گاز، شرکت گاز باید خسارت و دیه شما و هزینه دادگاه را پرداخت کند

برای اطلاعات بیشتر می تونید با تلفن 129 سامانه پاسخگویی به سوالات حقوقی مردم تماس حاصل فرمایید