در سایر توسط
با سلام

دوماه پیش رباط صیبی پای من پاره شد. هزینه عمل جراحی 9 میلیون تومان می شود بهترین بیمه برای من چیست؟ هزینه ها چقدر تقلیل پیدا می کنند؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
سلام

پاره شدن رباط صلیبی دیه مقدر ندارد بلکه با معاینات پزشکی قانونی ارش برای آن مشخص می شود .

منظور شما را از بهترین بیمه متوجه نشده ام

اگر این منظور رادارید که بیمه کنید و خسارتی که قبلا پرداخت نموده اید را مطالبه نمایید امکان پذیر نیست . پرداخت خسارت از سوی بیمه منوط به  خسارات شما بعد تاریخ عقد قرارداد و پرداخت حق بیمه از سوی بیمه گزار می باشد