در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام وعرض ادب.پدر بنده که الان 69سال سن دارند با توجه به قانون ظالمانه سابق (که کارفرماها نمیتوانستند برای خودشون بیمه رد کنند!)بعد از حدود 50سال کارکردن درحرفه پیمانکاری ساختمان و ابنیه متاسفانه بیمه ندارندوهیچگونه دریافتی هم قاعدتا ندارند.با توجه به اینکه در حال حاضر ایشون با راهنمائی دوستی کارت فنی حرفه ای دریافت کرده اند بهترین مسیر و راهی که به سمت دریافت بیمه بازنشستگی و مختصرعایدی ازبیمه باشد، چیست؟(توضیح اینکه ازسال 49تا 53 بمدت 4سال ایشون دارای سابقه بیمه بوده و در سایت بیمه تامین اجتماعی نیز ثبت میباشد.)
09125050987رمضانی
1 پاسخ
توسط (480 امتیاز)
با سلام خدمت دوست عزیزم .هموطن عزیز اینکه پدر گرامی شما الان نمیتونند از مزایای بازنشستگی استفاده کنند فقط وفقط به خاطر این هست که شاید بیست سال پیش کسی توضیح کاملی به ایشان نفرموده اگر ایشان در ان موقع خودشان را یک بیمه عمر واتیه 15 ساله میکردند الان حتما وقطعا یک بازنشستکی خوب در حد تامین اجتماعی وگاها بیشتر دریافت میکردند در هر صورت کاری هست که شده و ما باید از این مسایل درس بگیریم و منتظر اما واگر نباشیم وخودمان به فکر خودمان باشیم در بیمه های زندگی اصلا نیاز به کارفرما و کارگر نیست و هرکس به تنهایی میتواند خودش را بیمه کند با تشکر یعقوبی هستم کد 65332 بیمه پاسارگاد