در سوابق بیمه توسط
با سلام .میخواستم بپرسم گزین دستمزد قید شده در برگه سوابق بیمه -حق مسکن و سنوات و ...هم در برمیگیره یا رقم قید شده حقوق پایه است؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام کل حقوق ومزایای دریافتی از قبیل بن مسکن خواروباروغیره همه باهم جمع میشوند وبه عنوان دستمزد در لیست بیمه قرار میگیرد که براساس این دستمزد حق بیمه شما به تامین اجتماعی واریز میگردد