در بیمه درمان تکمیلی توسط
کار گذاره بیمه تکمیلی هنرمندان کدام شرکت بیمه میباشد
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

بیمه مرکزی ایران در اجرای ماده ۶۸ قانون تأسیس بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و بیمه‌گری و به منظور استفاده از نیروهای متخصص و کارآمد در جهت تعمیم و گسترش فرهنگ بیمه و پیشبرد عرضه خدمت و فعالیت‌های بیمه‌ای، به متقاضیان واجد شرایط بر اساس آیین‌نامه و مقررات مربوطه پروانه کارگزاری رسمی بیمه اعطاء می‌نماید.

ماده ۶۸. پروانه دلالى رسمى بيمه به‏ وسيله بيمه مركزى ايران صادر خواهد شد و آيين‏ نامه دلالان رسمى بيمه به پيشنهاد بيمه مركزى ايران به تصويب شوراى عالى بيمه خواهد رسيد.

  • ماده 29- موسسات بیمه موظفند نام و شماره پروانه کارگزار رسمی بیمه را در بیمه نامه ای که بنا به پیشنهاد او صادر می شود ذکر نمایند.
  • ماده 30- در صورتیکه کارگزار رسمی بیمه از طرف موسسه بیمه ای مجاز به دریافت حق بیمه باشد در اینصورت پرداخت حق بیمه به کارگزار رسمی بیمه در حکم پرداخت حق بیمه به موسسه بیمه بوده و موسسه بیمه مسئول جبران خسارات وارده خواهد بود.
  • ماده 31- موسسه بیمه نمی تواند بیمه ای را که وسیله کارگزار رسمی بیمه به آن موسسه یا نماینده موسسه پیشنهاد شده است از طریق مستقیم یا وسیله نماینده خود قبول نماید مگر این که بیمه گذار انصراف خود را از صدور بیمه نامه از طریق کارگزار رسمی بیمه کتبا اعلام دارد, در اینصورت موسسه بیمه یا نماینده موسسه نمی تواند تخفیفی برای بیمه گذار منظور نموده و یا به وی پرداخت کند.