در سایر توسط
سلام.پدر من مدت چهارسال شغل دولتی داشته و بیمه برای ایشان رد کردن  ؛ دوسال هم خدمت سربازی رو طی کردن؛حال آیا راهی برای تقاضا. دریافت مستمری برای ایشان می باشد؟
2 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،آیا منظور شما ببمه تامین اجتماعی است؟بیمه های دولتی که با شرایط سنی خاصبازنشسته میکنند.لطفا توضیحات کاملتر ارائه دعید.میتوانید با من تماس بگیرید تا دقیق تر بدونم و کمکتون کنم.