در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
من مدت بیست و چهار سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم. اکنون به دلیل ان که در شرکتی که کار می کنم سهامدار هستم در سازمان تامین اجتماعی به من گفته اند که شما کارفرما محسوب می شوید و باید بیمه شما به"بیمه صنفی کارفرمایان" تغییر کند. این بیمه اصولا چه بیمه ای است و شامل چه کسانی می شود؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

جزئی از بیمه های حرف و مشاغل آزاد و از بیمه های خویش فرما است . تعداد زیادی از افراد را پوشش می دهد .

با تشکر