در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
وقت به خیر

من در شرکتی سمت مدیر عامل را داشته ام و در لیست بیمه شرکت برایم بیمه با حق بیمه 30 % رد شده است و طبق روزنامه رسمی مدیر عامل خارج از شرکا می باشم و سهامدار نیستم و حقوق بگیر بوده ام. در حال حاضر در حال قطع همکاری با شرکت می باشم آیا امکان استفاده از بیمه بیکاری را دارم.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه حق بیمه شما همراه پرسنل شرکت واریز شده وشرایط مزد بگیری شما برای سازمان محرز شده باشد وچنانچه درآخرین کارگاه حداقل یکسال حق بیمه برای شما واریز شده باشد بعد از ترک کار(اخراج)تا یکماه در اداره کار وتعاون اقامه دعوی علیه کارفرما بنمایید میتوانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید