در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام و خسته نباشید من با مراجعه به یکی از شرکت های بیمه ایشون طرحی رو به من پیشنهاد کرد که اگه من یه میلیون امروز میزارم و همون روز یا روز بعد 9 میلیون به صندوق اندوخته اضافه میکنم که به این صورت بیمه گذار سود 44% رو به من پرداخت میکنه فقط میخوام بدونم همچین چیزی واقعیت داره؟
اگه داره به چه صورت سودش44%؟
3 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)

بهترین پاسخ
درودبرشما
در بیمه های عمر ما سود مشارکت 44 درصد نداریم.حتما ایشون سود تضمینی رو به شود مشارکت اضافه کردند و این رقم رو به شما گفتند.
دوست گرامی،بیمه عمر و سرمایه گذازی در درجه اول پوشش های بیمه ای ارزنده ارائه میدهد و در قدم بعدی سود و بازنشستگی برای شما ایجاد میکند.این مشاور هم حتما اشتباه کرده.