در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام من کارمند یکی از ادارات دولتی بودم (نیروهای مسلح) و سه سال است که بازنشسته شده ام. سوال بنده این است : اگر در یک شرکت خصوصی مشغول به کار شوم حق استفاده مرخصی من چگونه خواهد بود؟ آیا کارفرما ملزم به بیمه کردن این جانب می باشد یا خیر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.با توجه به شرایط بازنشستگی شما نیازی به واریز حق بیمه نمیباشد.ولی مطابق ق.ک به ازای هر سال کار میتوانید یکماه از مرخصی استفاده نمایید.