در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
با عرض سلام.من در حین کار در شغلی با شرایط کار سخت دچار درفتگی مچ پا و عمل جراحی باز آن شدم که تا مدت ها قلاب در مچ پام بود و بعد ماها هنوز دچار محدویت حرکتی هستم.خواستم ببینم دیه و غرامت به من تعلق میگیرد و چه درصدی تعلق قرار میگیرد و اگه دچار از کار افتادگی جزئی بشم مسئولیت کارفرما در قبال اینجانب چی هست
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام کارفرما در قبال شما مسئول بوده و میتوانید از بیمه مسئولیت کارفرما اگر داشته باشد استفاده کنید با در دست داشتن مدارک کامل به شعبه مراجعه نمایید ضمنا از مدارک خود همیشه کپی داشته باشید